"Can't sleep"

Nu sitter jag här framför datorn och har tittat på en massa bröllop videos för förra året ;) Håller på att se in i mitt rum (sitter i vardagsrummet) och ser att solen lyser så stark att det ser ut som om min lampa är tänd, haha ;)
Men idag gick jag och Melina till Solna C, åt på McDonald's och sen gick jag till biblioketet och såg att de hade en utställnig om kungafamlijen, så jag satt och läste i Drottning Silvias jubeliumsbok där hon har samlat en massa bilder från hennes liv, ska nog låna den. Men idag lånade jag en bok som handlar om prinsessor och deras liv, lyckliga-, skanadler-, sorliga-, minnesvärda- stunder och en bok med en massa brudklänningar. Funderar nästan på att lämna tillbaka den ifall de när nån blivande brud som vill ha den...
Men sen kom pappa och vi gick och storhandlade rätt snabbt. När vi kom hem började jag laga kvällens middag som blev ungsbakade grönsaker med fläskfilé. Vågade inte röra den råa fläskfilén så pappa fick skära den ;)
Men nu ska jag nog ta och sova eftersom klockan är halv fem på morgonen och solen lyser rätt starkt. Kanske jag borde sova i balkongen nu när de är fixat där och de är skönt ute? 
Kram
 

Helt inne på bröllop just nu ;)


280610

Idag har jag inte gjort så mycket, har typ bara suttit och tittat på film/tv. Fixade även mina naglar, fransk manikyr är väldigt nöjd med de :)
Nu ska jag och Melina ska ut med mamma, tror Solna C ;)
Bye bye :)

Slänger in en bild på en jordgubben vi planterar, som var super god och mina nagalar! ;)


Utgång

Nu ska jag ut med my dear Family, tror vi ska till IKEA och handla lite saker...Skriver mer sen sötisar! :)

Är helt uppslukad av bröllop just nu :)


Minnens kategori?

Nu har jag ätit och städat här hemma:) Pedram messade mig och sa att han kommer runt 16-17, så jag ska typ fixa mig nu. Funderar på att göra en "Minnes" kategori här på min blogg där jag skriver om minnen som poppar upp i hjärnan lite då och då.Så håll ögonen öppna för de ;)
Kram

"Varje riktig vän är en glimt av Gud"


Midsommardagen 26/6

Idag är de midsommardagen och de regnar och åskar som bara den. Jag tror att alla som köpte nått på Sova blir glada nu eftersom de för sina pengar tillbaka ;)
Dagens planer är oplanerade, Pedram smsade mig igår och sa att han kommer förbi så jag kanske ska baka något. ;)
Såg precis de här på America's got talent, vad tycker ni djurplågeri eller underhållning?
Eftersom jag inte kan lägga inte den så tryck HÄR


50-års fest!

Hej på dig Sötnos!
Nu har jag precis lockat mitt hår i en massa små lockar :) Kom på varför mina inte lockar håller, eftersom jag inte har någon stylings produk i så nu har jag en massa hårsprej i. Får fhålla mig undan eld idag ;) Nu ska jag klä på mig, fixa till sminket om de har förstörts och gå hem till min Pedram för hans pappa min kära farbror fyller 50 år! :D :o Inte för att de alls känns som de, han varken ser eller beter sig som en 50-åring. Jag tror att 50 är de nya 40 för jag känner en massa 50 som jag knappt tror att de är 50 år. ;)
Puss på er alla!♥

Mina lockar ;)


Shopping! :D

Hallo!
Nu är jag hemma från en shopping runda i stan. Planen var i entligen att jag skulle till Storkyrkan idag men jag var för sent ute så de stängde men jag åkte till stan i alla fall och shoppade. Ville ha en vit tubtop men de var slut över allt så till slut köpte jag en i storlek M hoppas bara den inte ramlar ner när jag använder den ;) Sen köpte jag en massa kjolar eftersom jag har verkligen tröttnat på jeans. Så nu kommer jag ha en massa kjolar på mih framöver. :) Köpte örhöngen och en "Victoria & Daniel krona" och smink. Sen åkte jag till Kista för att köpa en byxdress som var slut i stan, men den fanns inte i min storlek i kista :(
När jag kom hem så sa Mamma att jag har fått en massa gratulations meddelanden på telefonen. Vågar knappt lyssna eftersom jag vet att de är en MASSA som ringt en massa gånger men jag har inte varit hemma. Måste verkligen ta och ringa de! ;)
Kram på dig!

Drottning Ingrid av Danmark, prinsessa av Sverige

Sitter och läser Ebbas blogg just nu om Det kungliga bröllopet och hittade ett inlägg om Drottning Ingrid.  Har alltid tyckt att de är komplicerat med kungafamiljer, eftersom alla är släkt med varandra.
Men här kommer de Ebba skrev hon henne:

Och så lite historielektion. Det pratas mycket om Ingrid just nu, eftersom hon skulle fyllt 100 år i dagarna. Drottning Ingrid föddes 1910 som svensk prinsessa, dotter till vår förre kung Gustaf VI Adolf  som gifte sig med Danmarks kronprins – och alltså är mamma till Margrethe, Danmarks nuvarande drottning.

Haha, så invecklat med ändå inte;)

Noppa ögonbyrnen

Nu har jag precis kommit hem från stan med Mamma och Melina. Vi gick runt, solade och de shoppade lite kläder. Jag skulle oxå men antingen fanns inte min storlek eller så satt den dåligt. Men imorgon ska jag till den andra delen av stan och titta runt och shoppa. Jag fick även min marängsviss idag (för er som inte vet, så har jag varit supen på marängviss ett bra tag nu men inte fått en)  Efter de ville jag gå till Slottet så vi gick dit och tittade lite och tog kort. Lärde Melina den svenska flaggan är hissad om Kungen är hemma, vilket han var just då :) Sen gick vi till Storkyrkan där kronprinsess paret gifte sig, men de hade stäng, så istället gick vi runt i Gamla stan. Så fina saker de har där, påminner mig så mycket om Spaniens Gamla stan. Ska handla lite mer där istället för där jag brukar. Såg även att de säljer vykort på Madeleine och Jonas från när de förlovade sig, vilket jag tyckte var lite konstig, men men :) Sen började vi gå hemåt för vi var aldells trötta i benen. Vid portet såg jag Mahsas mamma och hon frågade om jag vill att hon skulle noppa mina ögonbryn, så nu ska hon komma och noppa de:)
Bye bye♥

Åt pastasallad på Bisoto eller vad resturangen heter vid Kungsträdgården. De var inte nått speciellt, så kan inte rekomendera den. Men osten i den var inte god..


Stan

Hello, nu ska jag till stan med mamma och Melina!
Bye bye♥


Grattis till vår älskade Kronprinsessa Victoria och Prins Daniel!

I lördags var de vår älskade Kronprinsessa Victoria och Prins Daniel bröllop som var helt underbart! Själv så var jag på plats utanför Slottet under vigseln och vid kungsträdgården (nästan vid slottet) när de kom med Kortegen.Åhh, vilken underbar dag de var i lördags! Jag blev och blir fortfarande helt lycklig när jag tänker på de. Victoria med sin super vackra klänning och Daniel som grät glädje tårar vid altaren. De bara lyste från de under vigseln och forsatte att lysa kärlek under resten av bröllopet! Och att du vågade kyssas flera gånger framför kameror var ju helt underbart!
Jag tog även utanför slottet och vinkade när de kom och vinkade och Victoria höll till tacktal. Men Daniels tal! Wow, ett sån vacker tal har jag aldrig hört! Jag hade tidigare hört att de älskade varandra jätte mycket men efter hans tal kan man bara inte tvivla på de! Så känslosamt, så vackert och så romantiskt! Jag applåderade i flera minuter och fick glädjetårar av de talet! Han gjorde de till och med utan fusklapp! Grymt tal Daniel!

Här kommer lite bilder både av mig, men jag kommer lägga upp mer bilder. För ni märker nog att jag är helt förtjust i bröllopet ;)


En massa soldater gick på gatorna hela tiden. :)


Tyvär ser man inte deras ansikten:(

En MASSA människor hade kommit! :D

Kyrkan! De hade precis gift sig då jag tog den här bilden!

Victoria och Daniel!:D

En massa väntade på att få se Kortegen med Kronprinsessan Victoria och den nyblive Prinsen Daniel:) ♥

Titta vilken liten kille! :O

Svenska flaggan!

Strids flygplanen...

Gästerna, titta riktigt nog så ser ni Statsministern och hans fru plus några kungligheter!

På tal om Kungligheter, här är vår Kung och Drottning!

Och vår Prins och Prinsessa!

Vi får inte glömma vår nyblinve Prins föräldrar som väntar på han och hans Hustru

Som äntligen kom fram!:D

En massa människor ville vinka till de nya paret.

Som kom och vikade och bjöd på några kyssar :D

och såg otoligt kära ut!

Stan

Hello, nu ska jag äta sen ska jag ut med en kille från min skola och äta glass.. Är inte så taggad eftersom jag mår halvt dåligt och vädret är inte de bästa... Men, men de kommer bli kul :)
Skriver mer sen :)

Bio med vännerna :)

Halloj!
Nu ska jag fixa mig sen ska jag hem till Farmor/Pedram och träffa Donya. Oj, de blev många hjärtan i en fångst. Efter de ska jag till Kista med Jonas, Damon, Steffi och Saman och titta på A-Team.:) Den verkar bra, så vi får hoppas på att den är bra :)

A-Team

Promenad

Nu ska jag, Mahsa och Pedram ta och jogga/springa lite i hagaparken. Sen blir de FOTBOLLS VM!! Äntligen!! Har missat så många :(
På kvällen ska jag kanske gå på bio med några nior och titta på A-team. :)
Ha de bra!♥

160610

Första sommarlovsdagen tog jag de chill, rensade min mailbox så istället för 467 mail har jag 47 mail, skönt. ;)
Sen på kvällen gick jag och Mahsa på en promenad till Solna Centrum och tog en massa kort, sen träffade vi på några från min skola så vi hängde och drev lite med de, haha. De går verkligen på allt.


Första sommarlovsdagen :)

Hej på dig Sötis!
Jag har en massa inlägg jag måste skriva, men de får vänta ;)
Idag är de första sommarlovsdagen och jag har tagit de lungt. Har typ bara rensat min mailbox har fortfarande 200 olästa mail.. Men nu vill jag gå ut, för de är så bra väder!
Puss!♥


Haha, så går de när man är uppe sent ;)


Grönan med de bästa ♥

Idag var jag på Grönan med S3 och S1 plus några andra personer som ville vara med ;)
Jag har tröttnat på alla attraktioner, eftersom jag har åkt de så många gånger. Men de roligaste var att vara med alla och ha kul. Haha, det gick lite hett till mellan mig och Ludde i kärlekstumeln... Åkte även Insane en massa gånger med Sadaf, Marina och Nardin plus de som vi träffade:)
Nu ska jag börja förbereda mig för att sova, så att jag är pigg imorgon :)
Kram på er!♥


Imorgon är de skolavslutning!!

Nu har klockan paserat tolv slaget vilket betyder att de är skolavslutning imorgon, en massa blandade känslor kommer fram när jag tänker på de. Jag kommer försöka hålla kontakten med många så jag känner mig inte ledsen för de. Men att nio skolår , fem Vittra år och en MASSA minnen kommer ta slut imorgon är lite ledsamt.. Men som man(jag) när ett kapitel tar slut börjar nästa kapitel i livet, men ändå. Jag kommer sakna att vara dag gå den väg jag har gått i fem år och möta de personer jag mött.
Kommer sakna Vittra!

130610

Idag har jag varit väldigt duktig och storstädat mitt rum, eftersom jag äntligen har tid för sånt nu när jag inte längre har något plugg.. Har insett att de är väldigt avslappnade att ta ut allt och grundstäda rummet, eftersom jag hittar saker som jag lagt undan vilket leder till att jag får upp gamla minnen som helt enkelt gör mig glad. Lustigt eftersom jag trodde aldrig att städning kunde göra sånt.. :P
Efter de gick vi och sa hej då till min farbor som åker till Iran imorgon och hänge lite där.. Eftersom vi hade bestämt att han skulle köpa min skolavslutningsklänning, men Mahsa fixade den till mig, så fick jag pengar så att jag ska köpa något annat:) Merci Amo! ♥
Sen kom vi hem och tittade på Prinsen och Jag 2/Hairspray, tyckte inte att nån av de var så bra och efter de så kom Melina hem från Gotland:)
KRAMAR från MIG!


Klackar jag vill ha just nu :)

                                                  (Tryck på de så blir de större)
                              
                                


USA - England

Sho, nu är de VM :D:D
Just nu är de USA - England och de står 1-1 andra halvlek börjar snart så jag ska till Farmor och Farfar för att de den där men Dai Hamid och de ;)

                                                                 
                    



110610

Sho, känner att jag inte haft ett riktigt inlägg på ett tag så här kommer ett:
Idag vaknade jag klockan 08:29 pågrund av att jag somnade runt 2-3 igår...  Fixade mig snabbt och åkte till skolan, fick med mig Damon oxå:) Det var aktivitetsdag idag så miniorerna, juniorerna och seniorerna var blandade och gjorde olika akiviteter tillsammans. På eftermiddagen kom Axel till skolan, vilket var kul eftersom jag inte sett honom på ett tag, så vi hängde och snackade lite..
Efter skolan åkte jag och Melina till Sollentuna för att köpa en klänning till mig, men henns kompis ringde och sa att hon sa åkta till Gotland och frågade om Melina ville följa med, så vi fick åka hem igen så att Melina kunde packa.
Men tack och lov har jag Mahsa, som fixade en jätte söt klänning till mig, hade sett den förut men inte tyckt om den men när jag prövade den så var den jätte fin! Tack Mahsa!!♥
Mormor ringde och som vanlig blev jag rörd av de hon sa till mig, fick ett par tips om saker och ting.
Nu har jag laddat upp 115 bilder från middan, så jag ska sova nu;)

Pussar och kramar! ♥

På jakt efter en klänning!

Hello, nu ska jag och Melina gå på skolavslutningsklänning-jakt till oss :)
Bye bye


Niornas middag

Nu ska jag fixa min inför middan såg precis klockan och kände lite stress ;)
Skriver om hur middagen var och jag kanske kanske bjuder på en bild ;)


Sista skoladagen! :( ♥

Idag ar de sista skoldagen för mig, eller sista dagen jag spenderade dagen i skolan... 
Men idag har de varit städdag då jag har sprungit runt och frågat om lånade böcker. De var oxå en historik händelse när de gäller maten, då vi fick pannkakor till lunch;)
Sen satt jag kvar lite och efter de gick jag till Solna C och köpte en plattång/locktång till mamma och lite saker till mig! :)


In köpt


Tubtop från HM 70 kr


Spex

Halloj!
Idag var de spex och jag var som vanligt väldigt hes på morgonen och jag ville verkligen inte sjunga... Men när de väl blev min tur att sjunga (som var först) skakade jag bara den... Men det gick bra och de var bra att jag sjöng framför seniorerna så att jag värmde upp inför skolavslutningen :)
Sen planerade vi nior middagen, och efter de satt jag och pluggade.  Åkte till Kista efter de på jak efter ett par strumpbyxor, men de var slut i Kista så jag åkte till stan och gick in i hur många butiker som helst men de hade inte heller.Till slut åkte jag till Solna då de hade, men jag bestämde mig för att köpa ett par andra...


TRÖTT!!

Hej, nu har jag kommit hem. Var i Kista först för att köp en sak, men de hade slut på min storlek så jag åkte till stan och  letade i alla lindex affärer i stan, men de hade inte heller så jag åkte till Solna C då den fanns men jag ångrade mig och köpte en annan sak istället. Smart jag vet. Så nu har jag SUPER ont i mina fötter så jag ska vila lite nu!
Skriver mer sen

Catch up

Hello nu ska känner jag att jag inte skrivit på ett tag...
Idag har jag haft IUP och fotbollsmatch med pedagogerna, de vann. Men vi var bara ett par mål under de och inte 10 mål som förra året ;)
Gick till Solna C för att köpa strumpbyxor men de hade inte så jag kommer typ åka in till stan imorgon :)
Nu har jag pluggat lite, men pga att jag ska vara i skolan kl 7-7:30 imorgon ska jag sova nu :)
Nu ska jag gå, sorry om de blev världens konstigaste inlägg :P

Min favoritblomma! ♥

Plugg i skolan! :)

Hello!
Nu sitter jag i studiehallen och skriver om processen om min klänning. Ligger lite efter i schemat, men ska kämpa på nu;)
Ha de bra :)

Sveriges Nationaldag

Hollj!
Idag är de Sveriges Nationaldag som jag har firat på kunga slottet. De ni, inte varje dag man går hem till kungen och firar. ;) Amo Kona har kommit från Iran så han fick oxå följa med till slottet. Sen gick vi till Kungsträdgården och åt mat, snackade och hade riktigt roligt. Han tog med sig en massa minnen och känslor som betydde mycket och fick mig för att bestämma mig för vad jag vill!♥
När vi skulle skjusa hem honom fick jag en riktig chock när jag såg vad som var planerat.. Tyckte att allt de var bortkastad tid eftersom de inte ledde till någon vart... Bara att jag inte fick plugga...

Imorgon ska jag ha kör hela dagen, sen tandläkarkoll och efter de ska jag träffa Amo Kona igen! :D

Ha de bra!
(Bilder kommer under veckan)


Skansen på Lördag

Hallå där! ;)
Idag har jag varit på Skansen med Pappa, Melina, Farfar och min farbrors familj. Såg ett nytt ställe i Skansen som var jätte intressant! Såg ett tryckeri, affär och bageri och de fanns människor där som "jobbade" med allt, så man fick en känsla av hur de var för. Lägger upp bilder så att du får se. Konstigt bar att jag inte sett den förut, eftersom jag brukar gå dit varje år. Sen tittade vi på djuren och promenerade... Juste, när vi höll på att äta mat bajsade en fågel på Melinas huvud,haha. Men som tur hämnade de mesta på hennes hårband. ;)
Nu är de riktigt ljust ute, tror att solen håller på att gå upp, så nu ska jag sova eftersom jag ska tydligen ut imorgon. Men först bilder!
 
En affär från 1930-talet

Fick reda på att mat kostade mer förr om man omvandlar priserna

Tryckeri

Rosa syrener, älskar syrener så otroligt vackra!

En vacker häst som jag vågade klappa

Kolla baby!

De var maraton, vid de här stället hade de sprungit 27 km!


Cazy in school with Kimikiwi!!

SHOSHO!!
Nu sitter jag här i studiehallen med Kimia och lyssnar på låtar och visar mitt sanna jag för skolan :P
Lyssnar på Stupid Cupid och I got yo (i feel you) :P
Ha de bra! :D ♥


Pluggis :D

Så nu jag gjort halva instuderingsfrågorna :D Jag tror att jag ska sova nu och skriva de mer imorgon när jag stannar kvar efter skolan... Skönt att jag börjar kunna pricka av saker nu :)

Fick nyss reda på att Celine Dion är gravid med tvillingar, (vilket inte alls syns på hennes fit-kropp). De kommer säker att bli lika söta som henns son :)

Vittra♥

Fram tills nu har jag varit positiv till att jag ska lämna Vittra. Men efter ett betydelsefyllt samtal med min mormor har jag verkligen insett att jag verkligen kommer att lämna den skola som jag gått i fem underbara år. Som har gett mig så mycket. Som jag kommer sakna otroligt mycket! ♥


En massa tal

Sho!
Idag hade jag kör istället för samling då Elisabeth hade tydligen berättat för alla att jag ska sjunga på avslutningen och hon tvingade mig att sjunga den på morgonen, just när jag var som hesast....
Sen hade jag musik då jag redovisade "My heart will go on" puls att jag fick reda på att jag har MVG i Musik :)
På eftermiddan hade jag IUP, fastjag fick inte nått gjort pga att jag blev störd...
Men nu är jag nästan klar med mitt tacktal och Marias tal, finslipar de imorgon ;)
Nu måste jag sova eftersom jag ska till skolan kl 8 och fixa...
Ha de bra, puss!


Tummen ner för pollen!

Idag när jag kom hem bestämde jag mig för att gå till Hagaparken och springa, efter att jag sprungit ungefär 30-50 meter så får jag världens tryck i luftstrupet och får väldigt svårt att andas. Men istället för att vända och gå hem forsatte jag att gå i rask takt, men när jag kom fram till Hagabron så bestämde jag mig för att vila lite. Sen powerwalkade jag (kan man säga så) i 5 km...
Jag tror att de var pga pollen som jag fick ond, för jag blev aldrig anfådd eller nått...

1 Juni!!

Idag är de första juni, vilket innebär en massa saker:
♥ Det är sommar nu!
♥ Det är 15 dagar kvar tills skolavslutningen!
♥ Det är 22 dagar kvar tills min födelsedag!! :)

010610

Sho!
Idag är de tisdag, vilket innebär att de är en chilldag för mig för att jag bara har matte. Fick reda på Nationella prov resultaten på matten idag, var ett poäng från VG... Men min pedagog skulle kolla igen....
Nu har jag IUP så jag ska jobba med att skriva svenska tal och lite instuderingsfrågor... Klockan tre har jag persiskaprov så håll tummarna! :)


RSS 2.0