Update 5 days

Hello, nu ska jag försöka uppdatera er om de här fem dagarna som gått ;)
19/07-10
Grönan med Mahasa och Co. Träffade M2M där på kvällen så vi hängde lite till på kvällen. Haha både Anders och Farnoush var rädda för Tillt och Insane men istället för att säga de skyllde de det på mig, haha ;) Kärlek till de♥
20/07-10
Ikea med Mamma och köpte ett kök,, sen kom jag hem och packade en massa.
21/07-10
Packade ännu mer och flyttade ut ;)
22/07-10
Stressig dag och Bio. Skulle se Knight and Day i Sergel, men så fort den sista reklamen visades började filmen hacka sig och varje gång de gjorde de så tog de typ 10-15 min innan de fixade de igen. Men till slut fick alla nog och de gav två ersättningsbiljetter till alla. Sen gick vi till Stureplan och gick lite där, sen gick vi till Rigoletto för vi ville se filmen. De blev en musig stämning där inne, haha ;) Jag rekomenderar inte Rigoletto för salongerna är lite för små och de finns ingen biokänsla där,men däremot rekomenderar jag Kinght and Day! En riktigt bra film :) Kvällen avslutades på ett bra sett. Sov över hos Mahsa med Melina.
23/07-10
Kista med familjen,  köpte ett diadem som jag sedan glömde nånstans :( Gloria kom till oss...
24/07-10
Idag har jag inte gjort nått, har kommit hem och sitetr vid datorn nu ;)


En nypa baking + en nypa packling = En väldigt trött och förvirrad Helia! ;)

Helo, idag vakade jag klockan ett på grund av att jag hörde Mahsas röst i huset. Sov tydligen väldigt djupt idag, haha ;) Mamma & Pappa skulle gå och titta på golv och kök och sånt så jag orkade inte följa med idag, så istället satt jag och tittade på de fem första avsnitten av Laguna Beach, för att de "The Story Behind" The Hills.
Efter de bakade jag bullar med Melina och efter de var de planerat att jag skulle packa men jag var för trött för de så jag bestämde mig för att ta en power nap på 20 min men av nån anledning blev de en timme, trots att jag hade larm på. Men när jag vaknade så började jag packa. Otroligt va mycket små saker jag har i BARA 1 byrå. Har inte ens packat klart så jag ska göra resten imorgon efter attt jag varit på Grönan. Skulle se på Bolt med Melina med hon somnade och jag messade så de för bli en annan gång.
Men nu är jag väldigt trött, sov gott!

                                             


Lyckad kväll :)

Hello nu har våra gäster precis gått hem, vilket är lite synd eftersom de var väldigt trevligt. Juste när jag höll på att locka håret så tappade jag locktången som var väldigt het rak på mitt nyckelben, men jag lovar jag har änglavakt för de hände INGET!! Jag fick inte ens ont! Min 2019 hamnade i handen på en av mina gäster som verkade gilla den, haha:)
Men nu ska jag gå, vill inte trötta ut Melinas ben ;)
Puss! ♥

Good Night

Nu är klockan mycket så jag ska sova efterom vi har gäster imorgon :) Men idag har de varit en rikigt fin dag på många olika sätt :) Vädret har varit super och jag har solat, sen när jag kom hem såg jag att Mina kära Mamma har köpt världen sötaste överkast till min säng, exat så som jag vill ha de! Sen såg jag att hon hade köpt en speciellt yoghurt som jag har älskat ända sen jag var en baby.
Lite senare på kvällen så bakade jag kärleksmummsar till festen som är ikväll, men jag glömde glasyern så jag får göra de sen. Men jag såg en jätte bra film, eller två. Den ena var på TV4plus med Morgan Freeman och hette I spindelns nät och den andra var en jätte bra film (Tsotsi) som handlade om en kille som skulle råna en bil men fick en baby på köpet och man fick följa hans vardag, var jätte fin eftersom man fick se hur andra människor har de och hur lyckligt lottad jag är som har allt jag har, är så otroligt tacksam över allt!
Nu har jag tittat runt på olika saker på nätet men jag ska sova nu!
Adios!

Hur söta är inte den här muffinsen?


SUUUNNNY!!

Hej på sig solstråle!
Nu har de Strålade sol i en HEL månad här i Sverige! Tycker nästan synd om alla som rest utomlands i år.  De så varmt att alla växter har blivit snus torra, hoppas de regnar i Bara två dagar så att allt vattnas och blir fint igen :)
 
Men här hemma är förberedelserna för renoveringen i full gång, igår gick jag, Mamma och Pappa för att köpa saker till köket, gick ganska bra :)
Men nu orkar jag ine blogga mer pga värmen.. Orkar inte slösa tid vid datorn ;) Så nu ska jag hoppa in i duschen och peela mig sen ska jag gå och sola, bye bye!

Nästa: Packning

Hello, idag fick jag reda på att vi ska börja renovera om två veckor! De är ju inget, om vi ska packa och fixa allt här hemma! ;P Så Mamma hjälpte mig och Melina att börja med att kasta allt de vi inte längre behöver, sen gick vi ut och åt och efter de gick vi hem till Mahsa för att se hennes lillebror, som är jätte gullig och hur len som helst! Deras hus är oxå klart bara små saker kvar, de har blivit väldligt fint där :)
Men ni ska jag börja fixa mig så att jag kan sova, ha de bra! :)

I miss you, you know who you are!♥

E S P A A A A Ñ A!!!!:D ♥♥ INIEEESTA♥♥

Hola Amigo!
Idag tog jag sommarens första dopp i Huvudstabadet. Simmade och solade  i ungefär 3 timmar. Ett misstag som jag gjorde var att jag inte smörjde in mig med solkräm efter varje gång jag simmat utan jag smörjde in mig med olja, vilket har lett till att jag blev lite bränd, men inte så mycket, tack och lov!
Efter de kom jag hem och duschade och sen gick vi hem till Pedram för att se VM-finalen Spanien-Holland. De var lång match, först blev de övertid, sen blev de förlängning med 30 min då Iniesta gjorde ett mål till Spanien! :D Sweet! Men de blev bitterjuvt eftersom hälften av oss hejade på Spanien och andra halvan på Holland.. :/
Juste, på vägen hem följde en jätte läskig man efter oss hela tiden och tittade äckligt på mig och Melina, usch! Hoppas jag inte ser honom nån mer!
Nu börjar de bli väldigt varmt här hemma, så jag ska gå, bye bye!

Yesterday

Hola!
Igår gick jag till Waka Waka och dansade som var väldigt trevligt. Melina & Co. vågade inte dansa, fegisar! Sen kom Pappa och hans kompis, så jag tog en promenad med de i Gamla Stan. Sen gick jag till Hagaparken, träffade även en gamal kompis ;)


WAKA WAKA

Hello, nu ska jag fixa mig och sen ska jag till Gamla Stan och ta lite bilder och kanske gå runt i affärer med Melina & Co. Klockan 15:00 är de Stockholm WAKA WAKA så jag ska dit, Maryam kanske oxå kommer med hennes familj :)
Men nu tror jag att jag vill ta en rikitgt Kalldusch eftersom jag håller på att dö av värme, trots att fläkten är på starkaste styrkan :O De trodde man inte för 3 månader sen ;)
Hasta Lavista!


Tryck på bilden så kommer du till låten :)

Sometimes you have to just be quiet, no matter what

Ett snabbt inlägg innan jag ska lägga mig ;)
Idag har jag varit hemma och tagit de lugt. Tittade på Argentina-Tyskland matchen som fick mina ögon att tåras! Seriös en massa offside mål har godtjänts men inte Árgantinas :( och att Tyskland gick in i målet med bollen gång på gång var inte heller roligt!
Men på kvällen var de middag hos F&F där jag fick reda på lite saker om en viss person.. Sen tittade vi på Paraguay-Spanien matchen som till slut slutade med att Spanien vann :) Kvällens avslut: "sometimes you have to just be quiet, no matter what"


GO ARGENTINA GO!!


Asså vilken match jag döör! *Snälla låt de vinna*!!

020710

Sho!
Idag har jag varit på Grönan och haft de jätte trevligt! Åkte nästan alla saker så jag är väldigt nöjd. ;) Haha tappade mina solglasögon i Blåa tåget så de fick stänga av så att en tjej fick så och leta efter de, hehe. Fick Melina att åka Vilda Musen och Jetline, hon åkte även Pop-Expressen vilket jag är väldigt stolt över, att hon vågade!
Åkte även lite saker på barnavdelningen, bland annat nyckelpigan som jag velat åka och den nya tuff tuff tåget. Märkte även att de gamla bilarna som fanns framför radiobilarna har flyttats till barnavdelningen så jag blev glad för jag trodde de hade tagit bort de ;)
Sen kom vi hem och jag gick och duschade på en gång sen gick jag hem till Mahsa och hennes mamma noppade mina ögonbryn som blev väldigt snygga! Tack Soheila joon! ♥ ;)

De höll på att testa en massa attraktioner idag, bland annat Insane med testdockor ;)

Grönan here I come!

Hello!
Nu ska jag snart börja rulla till Gröna Lund med Melina, Mahsa och Jasmin (henns kusin). Måste börja åka till Grönan nu när jag har Guld kort, ska åka dit med alla gamla kompisar ;)
Men nu måste jag verkligen gå, bye bye!

ID-kort here I come!

Hello, nu ska jag börja fixa mig så att jag och Mamma kan gå och fixa ID-kort till mig. Det är nästan en nödvändighet för mig att staffa de nu, eftersom man behöver nästan ID vart än man går ;)
Kram på dig!

RSS 2.0