Happy Again! :)

Under de senaste veckorna har jag känt att jag har inte varit mig den glada mig, utan jag har varit nere och negativ på grund av vissa personer och händelser som sårat mig eller påverkat mig. Jag har även varit väldigt trött och utbränd, eftersom jag har så otroligt många bollar i luften, så jag har inte orkat hålla humöret uppe hela tiden. Men som ni ser har jag varit medveten om det, men inte gillat situationen.
Men här om dan i skolan snackade jag och min kompis om de plus att en kille påpekade att jag varit negativ och nere under de senaste veckorna, så de blev vändningspunkten för mig. Det var då jag insåg de och eftersom jag inte har något att vara sur över längre, kommer jag att vara samma glada Helia igen! :)


Helgen..

ShoSho (mitt nya ord för sho)
Nu är jag hemma igen från Stinsen med min klänning som min älskade Pappa köpte till mig! :)♥ Är väldigt nöjd med den. Idag är de Morsdag så ge din mamma en puss på kinden. Själv så gick jag upp klockan halv sju och bakade en tårta till min älskade mamma, som hon tyckte väldigt mycket om....

Tårtan jag bakade till min Mamma!♥


Completely natural, baby

Igår när gick vi och storhandlade köpte värsta nyttiga sakerna som linser, linfrön, groddar och sånt ;) Glömde även mitt smink hemma, trodde jag. Så jag fick gå ut helt utan smink igår :)


Shopping: klänning!

Hello, nu ska jag gå och köpa mig klänningen till niornas middag! :)
Jag kanske går hem till Pedram efter de :)
Skriver när jag kommer hem, bye bye
                                 

PLUGGA!

Sho,
Hade musik på förmiddan och då insåg jag att ackorden till "My Heart will go on" inte var fel man måste bara sjunga till den, så nu kan jag den oxå ;) Sen hade jag Nationella prov i matte muntligt, vilket gick väldigt bra :)
På eftermiddan hade kören uppvisning på Frösundadagen, vilken oxå gick jätte bra. :)
Nu ska jag börja plugga som bara den så att jag blir klar med de tre instuderingsfrågorna :) Jag ska fan ta och klara av de idag!
Caio!


Sleeptime

Nu ska jag sova, inte för att jag har gjort klart läxan tills idag, får göra de imorgon ;) Ska nog läsa lite innan jag sover, så att jag får lite mer gjort :)

No, it's not. But you know what? You have to look for the sunshine in all things!


 - Filipe

Grymt taggad!

Wow, vilken eftermiddag jag haft idag! Efter att jag haft hemspråk när jag snackade med Jonas (pedagog) kunde jag inte hålla tillbaka tårarna, pga all stress och press.. Men han hjälpte mig att hitta en plan på allt. Och nu trots att jag har typ 10 saker som ska lämnas in innan nästa vecka är jag grymt taggad! Jag ska fixa allt de och lite till och bevisa att allt är möjligt bara man kämpar!!!


That's way I love my friends :) ♥

Jag kom en nyss hem och var grymt taggad på att plugga, tills jag såg att jag hade lämnat tillbaka mig biologibok = jag kan inte plugga. Så jag ringa Jonas och frågade om han fortfarande var i skolan och om han kunde hämta en biologibok till mig, och de kunde han! That's that I call a really good friend!
Stor Kärlek och Respek till han och alla mina vänner som alltid finns där för mig!!♥♥


"plugg" i skolan

Sho! ;)
Nu sitter jag i skolan och försöker plugga, vilket inte går så bra eftersom jag inte fattar nått av våra instuderingsfrågor:/. Jag tror att jag ska ta och plugga på hemspråken eftersom jag har prov idag eller läsa min svenska bok...
♥


Skolan...

Nu sitter jag i studiehallen och tittar på olika yrken och utbildningar. Nu när jag inte vill bli en ekonom längre så känns de som om att jag inte har någon drivkraft att plugga naturvetenskap i gymnasiet... Så jag kanske får ett nytt drivkraft genom att hitta ett nytt yrke... :)

Morgon update

Nu sitter jag och "tittar" på nyhetsmorgon, medans Melina sjunger de jag skriver, haha värsta bönmelodin. ;)
Idag ska jag ha So och kör, så de kommer att vara en väldigt lugn dag. :)
Nu ska jag fixa mig, bye bye :)

Lyckad fest!

Festen igår kväll blev riktigt lyckad! Ett stort tack till Farnoush familj som fixade allt!♥ Hade rikigt roligt, mycket skratt. Träffade Pedram och min älskade släkt och en massa andra människor. :) Kvällen slutade tillslut med att jag, Peddi och hans familj tog en kvällspromenad och tog penndel hem, haha...
Säger bara en sak: Kärlek!

Sjuk?

Nu är jag tillbaka från Forum Nacka, men mår inte alls bra. Vet inte varför men mitt i shoppingen började jag känna mig riktigt yr och illamående och har känt så ända sen dess...
Ska hitta på nått nu, ha de bra! :)


Formun Nacka

Hello, nu ska jag snart till Forum Nacka med familjen. Ska kanske gå hem till Peddi senare ikväl, men vi får se vad planerna säger ;) Bloggar mer om igår kväll när jag kommer tillbaka :)


Födelsedagsfest!

Nu ska jag fixa mig inför Donyas födelsedagsfest. Ska bli kul att få träffa folk som jag inte träffat på länge :)
Men nu måste jag verkligen gå och fixa mig, ha de bra! ♥


Blä...

Det har stunkit 7-elevens "brownisar" hela dag idag, usch!! Jag har fått huvudvärk pga de, och de intressanta är att de inte ens finns cholkad i huset så de måste vara våra grannar som bakar eller nått. Blää


Happy Friday!

Halloj!
Nu sitter jag i skolan och lyssnar på när skolbandet övar inför avslutningen! Det låter bra, filmade de när de sjöng :) Imorgon är de lördag och de är de Donyas födelsedagsfest, yey! Kommer att få se Peddi :)
Nu ska jag hitta på något, bye bye!

Oskar ville att jag skulle lägga upp en valross

Philp ville att jag skulle lägga upp en bild på en anka :)

Nationella prov i biologi

Idag var de väldigt soligt så jag gick ut till äppelparken för att plugga, men det var för varmt så jag kunde inte plugga så jag gick in och var med killarna... På eftermiddan hade jag Nationella prov och det gick väldigt bra enligt mig, men jag svarade på G- och MVg- frågorna men fattade inte VG-frågan, haha ;)
Påväg hem tog jag en massa bilder på olika saker :)


En bild jag tog idag :)


My Birthday, so soon allredy?

Idag ringde min farmor mig och frågade mig vad jag vill ha i födelsedags present, jag tyckte att de var alldeles för tidigt för att fråga mig de men hon sa att de inte är så långt kvar. Who know mayby not ;)

Glasögonsorm

Sho, idag gick jag som sagt till skolan med mina glasögon. Folk är inte vana att se mig så alla tyckte att de var jätte konstigt, hah :P Men dagen har varit rätt chill, hade IUP på förmiddan och film på eftermiddan. Såg Un inconvenient truth (En obekväm sanning)  som jag tycker är väldigt bra, men vissa började nästan sova under filmen ;) När jag kom hem möttes jag av en hemsk huvudvärk och illamående så jag sov till åtta, jag tror att de är för att jag anväde mina glasögon för länge idag. Kom precis på att jag måste börja med projektet väldigt snart och att jag har nationella prov i NO, biologi imorgon...
Ska förbereda mig för att sova, ha de bra :)

Rush Hour 2 på Tv 6

Time for school ;)

Sho, nu sitter jag och tömmer kameran lite så att jag kan filma idag till engelska uppdraget. Men såg precis att batteriet är slut, så jag kanske tar med mig laddaren :)
Nu ska jag gå till skolan med mina glasögon :)

Dagens outfit:
Tröja - Grå med rosett
Jeans -Blåa
Glasögon - matt guldiga?

Love mina glasögon! ♥

Halloj!
Idag fick jag mina glasögon Äntligen!! Hade förväxlat färgen på den med ett fodrall, men jag älskar mina glasögon ändå! Så jag fick fodrallet också :) Mamma och Pappa tycker att jag är en kopia av min moster när jag har de på mig de, när jag tittar efter tycker jag också de ;) Jag har lik henne annars men med glasögon är jag en kopia av henne. :) Är väldig nöjd med de, så jag kommer att ha på mig de imorgon i skolan! :)
Nu ska jag ta hand om mitt rum lite, ha de bra! :D♥

Sunnyday!

Idag var det en bra dag som började med att jag fick en liten sovmorgon, men kom ändå i tid till samligen :) På IUP läste jag lite om ordspråk, eftersom jag hade glömt mina böcker hemma. Sen snackade jag lite en olika personer... På eftermiddan hade jag en föreläsning om hur djur kommunicerar med varandra, vilket inte gjort så bra, haha. Plus att jag vet nu vilka som vill vara med på niornas sleep-over, alla killarna och bara fyra tjejer inkl. mig, vi får hoppas på att de går bra, haha ;)
Efter skolan fick jag äntligen mina glasögon och sen åkte jag till Mentor, men jag kom 45 min sen pga att Karin hade sagt en annan tid till mig :/ Sen gick jag, Mamma och Pappa runt på stan eftersom de var så underbart väder idag och fikade på Muffin bakery :)


Hit vill jag åka!


Sunday

Idag är det dagen innan skolan igen, känns som att jag har haft ett jätte lov :) Känner mig utvilad men en eller två dagar till skulle nog sitta bra :)
Idag vaknade jag av att jag inte mådde så bra/jag hade ont. Jag ska verkligen bli bättre på att rensa bihålorna för de är inte kul, väldigt smärtsamt... Plus att jag tar medicin som jag inte vanligtvis är van vid.. Men planera för idag var att gå hem till mammas kompis men vi får se om jag gör de annars ska jag ta de lungt och läsa. :)

Vädret idag var precis så som de är när jag är i Spanien på sommrarna. Exat här brukar jag hänga på sommrana. Tyckte att de var lite kul att jag hittade en bild på exat de stället :)


Promenad i solen

Hej på er alla söta!
Sorry för att jag inte skrivit... Men nu ska jag gå och sätta mig i solen och läsa min svenska bok :)
Kram♥


True


Grönan

I torsdags gick jag upp klockan 07:00 för att ta min medicin och för att fixa mig så att jag skulle vara vid Grönan klockan 11 som, men pga en viss person fick jag vänta ett tag och köa så att vi kunde köpa Guldkort :) Och gissa vad jag åkte: Katapluten/uppskjutet!! Den är så mycket roligare än frittfall och mycket längre, åkte även Insane som också är väldigt rolig, så vi åkte de ett 10-tal gånger :) Sen träffade vi Torsak och åkte lite saker med han :) Åkte tyvär bara några få saker den här gången, men man kan säga ett det var en lyckad dag på Grönan bortsett från kvällen... ;)

 
Rekomenderar verkligen Katapulten och Insane, de är inte alls så läskigt som de ser ut, jag lovar! Efter andra gången kommer ni bara skratta ;)


Kvällen

Idag har jag pluggat för det mesta, men efter klockan 18:00 blev jag ledig från skolan!! :D Fick även beskedet att husen är klara, så nu är de en massa renovering som väntar :)
Under kvällen har jag städat mitt rum och målat naglarna och fixade lite saker till imorgon så att jag inte ska behöva stressa så mycket.
Nu måste jag verkligen sova om jag vill vara pigg imorgon på Grönan :)
Kram ♥

Hahahaha


Ogillar starkt!!!

För några minuter sen bestämde jag mig för att ringa vårdguiden och fråga varför jag fortfarande har ont i öronen.. Efter att jag hade förklarat vad som hänt och vilka symtomer jag har så sa hon att de är bihåleinfektion och att de inte är en mild eller, som doktorn sa när jag gick dit... Antar att de blivit värre :(
Så jag ringde Mamma på en gång och sa att hon ska köpa medicin för de, för jag gillar inte att ha bihåleinfektion!

Såg precis att sånna här hjälper mot bihåleinfektion, kanske borde pröva de innan jag börjar ta medicin som jag oxå ogillar ;)

Morgoplugg

Nu sitter jag på min balkong idag och solar igen, solen är mycket varmare än jag förväntat mig. Det är ju bara bra för då kommer jag bli brun om de försätter i den här takten. :)
Jag tidigt för att jag skulle plugga, så att jag kan ägna mig åt andra saker ikväll :)
Cya!

Update

Hello, tänkte slänga in ett blogg inlägg snabbt :)
Idag har jag inte gjort något speciellt, bara pluggat (såklart), solat och tittat på TV...
Nu har jag äntligen kommit igång med tekninkprojektet, så jag tror att jag kommer bli klart snabbt med det.
Kram!!

Så kul kan vägarbetere ha på jobbet ;)

SOOOOOL!!!!

Nu sitter jag i min balkong och soolar och de är rikigt skönt ska jag säga solen värmer en på mindre än en minut (!). Men jag pluggar lite oxå :)
Här kommer lite bilder som jag tog precis:

Fick besök av denna skönhet :P

En del av min utsikt :) (Den vita "slottet" är vid skolan)

Den stekande solen :)


Eminem

När jag var mindre tyckte jag inte om Eminen, minns inte exat varför men jag tror att de var för att han rappade och jag gillade inte rap och hans låtar var då depiga (jag är född på 90-talet så jag gillade glada låtar). Jag minnas att jag läste i en tidning att han hade bestämt sig för att sluta sjunga och jag var så glad, en tjej i min då varande favoritserie tyckte samma sak så jag blev ännu mer uppmuntrad till att tycka så.. För några veckor sen hörde jag mina kompisar lyssna på "When I'm Gone" och tyckte att den var bra. Det var då jag insåg att jag borde ge honom en andra chans, nu när jag har de som ett nyårs löfte... Idag när jag var i skolan lyssnade vi på den igen och de var då jag la märke till texten. Jag tror inte jag kommer bli hans största fan, men jag har defenitivt gett honom en ny chans. :)


Tycker att de fin låt som om jag fattat de rätt handlar om Haile Jade, hans dotter...

When I want you I cant have you, when I don't want you I can have you....


Ledig från skolan :)

Sho, nu har jag precis kommit hem från skolan, vi nior har ett teknikprojek så vi behöver inte gå til skolan mer :)Maria säger att det är ett Jätte projek, men jag fattar inte hur, men de kommer jag säkert fram mot sluet ;)

Huset...

Danstävlig

Sho, idag har de dansuppvisning/tävling.. Har inte tränat så mycket så jag hoppas att de ändå går bra, vi har ju trots allt tränat i tre terminer :) Nu måste jag verkligen gå och fixa mig och bestämma vad jag ska ha på mig, om Mamma låter :P
Kram♥

- 1,5 kg

Under kvällen blev famljen fika sugen så vi gick till Max, personalen var typ nya så de tog ett tag för de att ta fram allt ;) Åt nån jordgubbsglass med rån, inte den godaste, tyvär :P
Nu har jag rensat all min musik och bara en liten del av mina bilder, det är säkert 6 000 tusen bilder... Resten tar jag en annan gång, haha
Kram♥


Glasögonen är beställda!

Idag vakande jag rätt tidigt och fixade mig, sen åkte jag och min älskade Pappa för att köpa ett par glasögon till mig. Jag hittade de rätt snabbt ett par riktigt syngga glasögon som jag längtar efter att få (har beställt de) så de var bara synundersökningen som tog tid. Lärde mig en massa coola saker om ögat och hur man ska träna upp musklerna och hur man ska läsa och sånt... Så nu ska jag träna mina ögon...
Åkte till stan för att stötta Oskar, men så  fort jag kom fram stängde de pga för många sökande... Så gick och köpte en parfym istället ;)

Längtar efter de! Varför vet jag inte xP


Good Night! ♥

Nu måste jag gå och sova, eftersom jag ska upp tidigt imorgon och få glasögon som ska hjälpa mig att slapna av, sen ska jag kanske till kulturhuset och stötta Oskar :) 


Känslofyllddag..

Hello, idag har de varit en riktigt känslofylld dag. Började med att jag drömade om en viss person som inte gjorde mig alls glad, som förstörde halva mig dag... På eftermiddagen åkte jag till kulturskolan och målade klart mig målning, är väldigt nöjd med den :) Sen gick jag till Solna C och kollade runt lite, tror jag har hittat en parfym som jag gillar så jag ska köpa den i helgen. :)
Imorgon ska jag få glasögon (inte permanenta) och kanske till Idolauditon.
Kram


Dagens

Dagens outfit: Linne och kofta.
Dagens mat: McDonald's
Dagens låt: Många.
Dagens glädje: De söta smsen...
Dagens fundering: Is he or is he not?
Dagens coolaste: Verken på museét.
Dagens dricka: Vatten
Dagens mående: Glad och lycklig ;)
Dagens språk: Svenska och engelska

Chilldag :)

Sho, idag var de en riktig chilldag, kändes inte alls som en skoldag :) Började klockan kvart över nio, eftersom niorna skulle till ett konstmuseéum då Camila ringde och sa att jag hade missat bussen fick panik, men hon skojade x) Såg en massa fina och coola verk som hade hur mycket tanke som helst bakom de. Vinnaren av en tävlig de hade där, var en Islänning som hade gjort konst av ljuddämpare, som var en cool tanke bakom... Sen gick jag, Steffi och några andra nior till McDonal's och efter det gick tjejerna i nian till kulturhuset och ritade sig sjäva som hjältinnor.. Efter skolan gick jag och Ronald på en promenad i de vackra men kalla vädret :)
 


050510

I onsdags var de nationella prov i NO, vilket gick väldigt bra! Det handlade inte alls om de vi hade tränat på men men. Men på labbpeket så failade alla, ingen fattade hur och vad man skulle göra :P
På eftermiddan så satt jag och några nior och spelade MIG spelet, vilket gick lite vilt till, så vi gick ut där en tjej råkade ta sönder handtaget på en dörr, hahah. Vad vi skratatde ;) Tog tyvär ingen bild p.g.a killarna som inte lät mig...


En fråga från NP-Biologi från förra året...


Happy day!

Idag var de en väldig bra dag, soligt, vacker och chill. Såg även Emma som sa något som gjorde mig väldigt glad. Haha, på hemspråken skrev jag MVG texter så hemspråksläraren blev väldigt glad. Resten av dagen satt jag och niorna och snackade om olika saker :)
Efter skolan gick jag till Mentor och pratade med en kvinna från London och nu sitter jag och pluggar till nationella provet i engelska.
Ha de bra!♥


Storstädning av mitt rum

Halloj!
Idag vaknade jag av att solen sken i mitt rum och de blåste svala vindar, så skönt att kunna sova med öppen balkongdörr nu:) Skolan var bra hade engelska och NO, fick reda på att det har gått bra för mig i nationella prov i engelska :)
Nu har jag Storstädat mitt rum, känns rikitigt skönt att jag fick de gjort! Hittade även en massa minnen när jag höll på att städa, vilket förändrare min syn på saker :) Sen gjorde jag en kroppspeeling och hårinpackning, sköönt!

Klar med:
Städa rummet.
Sortera/rensa papper.
Dammsuga

Ha de bra! ♥

Dansen...

Idag på dansen fick jag reda på vem jag ska dansa med :) En kille från tävlingsgruppen som typ är 180 eller nått. Så jag måste sträka på mig väldigt mycket för att få en fin hållning, haha ;)
Uppvisningen är nästa vecka, om ni vill komma är de bara att säga så fixar jag de :)
Kram


Det gäller att sträcka på sig :)


Solig söndag!

Idag var jag fått mycket gjort :) Har bland annat:
* Läst lite om bilder.
* Fixat mina papper, hittade en massa bra saker :)
* Städat
Snart ska jag till dansen, nästa vecka är de uppvisning så vi kommer förbereda en massa :)

Kram


Jag är tydligen världens längsta tjej ;)


Utgång med Julia

Julia smsa mig precis och frågade om jag vill gå ut, så nu ska jag fixa mig för att sedan gå ut med henne. De var länge sen vi gick ut, så de ska bli kul! :)


RSS 2.0